miercuri, 30 decembrie 2015

Recenzie Încă o dorință de AndresSunt câteva zile de când am terminat cartea. Am decis să fac un alt timp de recenzie. În loc să prezint eu cartea, las cartea asta să se prezinte singură pentru ca poate. 😊

În acest sens am folosit materiale de pe pagina cărții care m-au determinat să vreau să o citesc.
Mulțumesc Andres pentru carte! 😊Iată de ce încă din start această carte este specială. Ea are un dublu rol bine definit: ne da ocazia să o citim si sa ne delectam dar ajuta în același la îndeplinirea dorințelor copiilor aflați în nevoie.Ea este Andres, autoarea cărții care îndeplinește dorințe.Nu e cred nevoie să precezez cât îmi plac fluturii! Acest fluture este al lui Andres, pare cel care face totul posibil.
Definiții...O condiție necesară înaintea lecturării cărții. 😊Fluturașii...

Poate...Oare?


O carte sensibilă despre dorințe, iubire, împlinire, prietenie.

O găsiți aici.
Lectură plăcută! 😊
Va aștept cu păreri și impresii!

Mulțumesc Andres încă o dată!

3 comentarii:

  1. Titlul cartii ma duce cu gandul la o carte motivationala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare draguta cartea. Am auzit acum vreun an de ea, dar nu am citit-o inca. Ai descris-o tare fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viața poate fi complicată și crede-mă, viața a jucat o mulțime de trucuri asupra mea, nu cred niciodată în voodoo sau casting vraja, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit Dr. Ajayi îmi dovedește că castingul voodoo / vraja este real și există. Ma numesc Sarah si am 45 de ani cu trei copii si un barbat iubitor ca sot. timp de 8 luni bune am fost într-o stare deprimată pentru că soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu o parte din haine fără nicio explicație, l-am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu era unde să fie găsit, i a sunat și a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a fost răcit pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut nicio problemă, am aflat ulterior că a fost cu o altă femeie, toate discuțiile iar efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă ca și când nu mă mai cunoscuse până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că doctorul Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele familiei și ea a renunțat la contactul său. Am ales contactul și i-am trimis un mesaj de război, dr Ajayi, i-am explicat problemele mele, a spus că nu trebuie să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli în legătură cu asta, dar mi-am luat în minte să dau o lovitură. Mi s-au spus anumite lucruri de făcut pe care le-am făcut, știi că la 3 zile de la turnarea vraja într-o dimineață am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, a spus că nu știe ce face și nici nu-mi amintesc cât timp a rămas în afara casei, sunt foarte fericit să-mi revin soțul și mulțumesc merg dr. Ajayi caserul vrăjitor, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau oameni acolo parcurgând starea mea anterioară pentru a avea un ajutor rapid de aceea îmi împărtășesc mărturia. Așadar, dacă traversați orice fel de dificultate în viață, contactați Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094 și vă veți bucura că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere