duminică, 4 octombrie 2015

El a ales - Florina Sanda Cojocaru.


Un roman intens, emoționant, plin de trăiri și sentimente de orice fel. Este bine structurat, are un limbaj coerent. Genul de carte care atrage încă de la primele pagini. Autoarea dovedește o înțelegere deplină a sentimentelor umane de orice tip.

E vorba de povestea Andreei, o fata foarte deșteaptă născută intr-o familie săracă, având un tată violent și un frate delicvent. Vrea să își urmeze visele dar aripile îi sunt tăiate în contextul dat, așa ca decide să caute o lume mai bună în meseria de dansatoare. Își distruge trupul dansând dar și fiind și prostituată. Sufletul îi este făcut fărâme.

Totuși Andreea cunoaște și iubirea care apare de vreo trei ori, sub forma unor bărbați pe care de fiecare dată îi iubește altfel.

Destinul lui Alex este și el bine creionat aici. E prima iubire a Andreei. Doar când se confrunta cu leucemia reușește Alex să vadă si traiasca viata așa cum se cuvine. Roxana este îngerul lui care îl ajuta în luptă cu boală, cu sistemul și cu propria atitudine.


O poveste de suflet care include și alte personaje. Continuarea cărții este " Scrisori către îngeri " . Un roman pe care îl recomand pentru ca e o experiență de viață descrisă în mod plin de sensibilitate. 




2 comentarii:

  1. buna! oare de unde pot sa cumpar si eu cartile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună. Cărțile le puteți cumpăra direct de la autoare. Trimite-ti un mesaj privat pe Facebook. Succes! Lectură plăcută. Va aștept și cu impresii. ☺

      Ștergere