luni, 21 decembrie 2015

Recenzie Patru femei, patru povesti de Aurora Liiceanu


Inițial a vrut să scrie doar despre trei femei și nu niște femei oarecare, ci unele care să se definească prin dorință lor de putere, iubire și bani.


A patra femeie inclusă a avut o viață pusă sub semnul aventurii. Cele trei femei formează o triadă care le face să se deosebească de a patra.


Cele patru femei sunt Coco Chanel, Elesaveta Bagreana, Cecilia Cutescu-Storck și Lee Miller.


S-au scris biografii destule, în special despre Coco Chanel, care au fost compuse, false, cu copilării si fapte inventate.Astfel, această carte încearcă să redea un tip de biografii reale, pe cât posibil.Coco Chanel a fost o celebra creatoare de moda, Elisaveta Bagreana era o poetă bulgară ce a primit premiul Nobel, Cecilia Cutescu- Storck era pictoriță și totodată prima femeie profesor intr-o academie națională de arte din Europa iar Lee Miller fotomodel și apoi fotograf de război.

Cartea se găsește momentan doar ca ebook aici.
Lectură plăcută! ☺
Va aștept cu impresii.

Un comentariu:

  1. Viața poate fi complicată și crede-mă, viața a jucat o mulțime de trucuri asupra mea, nu cred niciodată în voodoo sau casting vraja, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit Dr. Ajayi îmi dovedește că castingul voodoo / vraja este real și există. Ma numesc Sarah si am 45 de ani cu trei copii si un barbat iubitor ca sot. timp de 8 luni bune am fost într-o stare deprimată pentru că soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu o parte din haine fără nicio explicație, l-am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu era unde să fie găsit, i a sunat și a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a fost răcit pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut nicio problemă, am aflat ulterior că a fost cu o altă femeie, toate discuțiile iar efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă ca și când nu mă mai cunoscuse până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că doctorul Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele familiei și ea a renunțat la contactul său. Am ales contactul și i-am trimis un mesaj de război, dr Ajayi, i-am explicat problemele mele, a spus că nu trebuie să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli în legătură cu asta, dar mi-am luat în minte să dau o lovitură. Mi s-au spus anumite lucruri de făcut pe care le-am făcut, știi că la 3 zile de la turnarea vraja într-o dimineață am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, a spus că nu știe ce face și nici nu-mi amintesc cât timp a rămas în afara casei, sunt foarte fericit să-mi revin soțul și mulțumesc merg dr. Ajayi caserul vrăjitor, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau oameni acolo parcurgând starea mea anterioară pentru a avea un ajutor rapid de aceea îmi împărtășesc mărturia. Așadar, dacă traversați orice fel de dificultate în viață, contactați Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094 și vă veți bucura că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere